Bejelentkezés

Email cím
Jelszó

Hírek az Alkotók Faláról

« Vissza a Blog kezdőoldalára Módosítás:   2016. Aug. 29. 13:48 Kategória:   Hírek Szerző:   Alkotók Fala
Ismét egy hatalmas frissítésen esett át az Alkotók Fala, ezúttal az értékesítési felületet érték a legnagyobb változások. Gyorsan összefoglaljuk a lényeget.

Új termékek a láthatáron!

Kibővítettük a rendelhető termékek listáját, így ezentúl poszter mellett lehet kasírozott nyomatot, vászonnyomatot és bögrét is rendelni!

Így mutat a képek adatlapján a rendelőfelület, ahol ezentúl átirányítás nélkül tudjátok a kosárba tenni a választott terméket.

Egy nagyméretű poszter sokkal otthonosabbá tud tenni egy szobát, viszont egy fotó vagy festmény esztétikai élményét jelentősen befolyásolja a tálalása, így elegánsabb helyeken jobban mutat a falon egy habkartonra kasírozott kép. Az 1 cm vastagságú habkarton a térbeliségével helyettesíti a keretet is, és kifejezetten mutatós egy letisztult, egyszerű beltér díszítéséhez.

A vászonnyomat pedig alkalmas lehet arra, hogy kedvenc képünket hasonló formában áruljuk, mint az eredetit anélkül, hogy megválnánk attól. Éppen ezért az eredetivel egyező méretben állítjuk elő ezeket a reprodukciókat.

A bögre közkedvelt ajándéktárgy, megfelelő mintával választva kellemes meglepetést okozhat kávé- vagy teakedvelő ismerősöknek.

A fejlesztés nehézségei

Oldalunk már április óta üzemel, de időnként belebotlunk apróbb hibákba a működésében. Ezeket gyakran nagyon nehéz kiszúrni, mivel csak speciális esetekben jelentkeznek. Ha te is hasonlót észlelnél, kérlek, írj nekünk Facebookon vagy az AF belső levelezőjén, hogy minél előbb javíthassuk!

Mondd el a véleményedet!

Bármilyen észrevételt és visszajelzést szívesen fogadunk, hiszen az oldalunkat rátok tervezzük, és szeretnénk, ha megfelelne a ti igényeiteknek :)

Javítások és változások listája a visszajelzéseitek alapján

  • Változott a profilok kiemelése, a korábbi 4 helyett hetente csak 2 van, viszont azok sokkal nagyobb figyelmet kapnak
  • A kiemelés a képek adatlapján látványosabb és figyelemfelkeltőbb lett, hiszen az a célunk, hogy kitüntetett figyelmet kapjanak ezek a képek
  • Megváltozott a Gyakran Ismételt Kérdések oldala, sokkal több információval szolgál az oldal általános működéséről és a termékekről, és a közeljövőben fotókkal is ki lesznek egészítve
  • Jelentősen kényelmesebb lett a nyomatok karbantartása, árazása, és a rendelőfelület használata
  • Több oldalon is töredékére csökkentettük a betöltési sebességet, és továbbra is keressük a megoldásokat, hogy minél gyorsabban működjön az oldal

 

Hozzászólások

Nem érkeztek még hozzászólások, legyél Te az első!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni


Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok | Impresszum | GyIK
© falra.hu - Minden jog fenntartva. | Mobil verzió