Bejelentkezés

Email cím
Jelszó

Afterlife
Afterlife

  • Poszter
  • Kasírozott
  • Vászon
  • Eredeti
  • Bögre
Poszternyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, 2-4 cm-es szegéllyel, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Kasírozott nyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, szegély nélkül, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk, és 10 mm vastag habkartonra kasírozzuk. 1 vagy 2 db akasztóval szállítjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
vászonnyomat: Vászonnyomat csak akril-, vagy olajfestményről rendelhető, az eredetivel megegyező méretben (egész 5cm-re kerekítve). Az eredeti képek digitalizált változatát prémium vászonra nyomtatjuk és vakkeretre feszítjük. A vakkeret oldalai fehérek, amikre a képből néhány mm belóghat, így az eredeti képhez nagymértékben hasonló (arányaiban és méretében), veszteségmentes másolat készül.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Az eredeti kép megvásárlása: az eredeti kép nem eladó.

Az eredeti kép nem megvásárolható az alkotótól.
Bögrenyomat: A bögre külső felületére magas hőmérsékleten nyomtatjuk a mintát, ami rendkívül tartós és élénk színű marad, és ellenáll a kopásnak.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Afterlife
tájkép / digitális / egyéb
2017.04.02.

Az utóbbi időben egy szabad percem sem volt, ezt a rajzot tudtam befejezni 3 hét alatt, és fel is használom egy sulis feladathoz. Nagyooon lassan készültel el a felhők, eszméletlenül untam már a végét


Hozzászólások

2017.04.09. 19:53

Jaja, Deviantart nagyon fura ilyen szempontból. Szerintem az undiscovered-re úgy lehet kikerülni, hogy viszonylag rövid időn belül kap pár hozzászólást meg kedvelést a rajzod. Ezért szoktam pár csoportba betolni feltöltés után, az is egy kicsit lendít rajta, habár nem tudom, hogy kik szokták ezeket a csoportokat nézni, mert nekem nagyon sok Nálam amúgy az Instagram a nyerő, az a legegyszerűbb és legátláthatóbb felület (persze annak is van azért sok hátránya).

2017.04.03. 21:22

Ohh man... Ez pontosan így van velem is!!!!NÉGY ;o;
Mindig amikor készítek egy faszántosan jó rajzot, feltöltöm s alig kapok visszajelzést. Amikor pedig felrakok valamit amit szinte nem is akarok mert olyan rossznak érzem, akkor jön dA-n 100 fav :"D
A kedvenc rajzom magamtól most az ami alá te is kommenteltél itt falon a múltkor, na azt sem érzem úgy, hogy megkapta volna a kellő figyelmet Habár ez Deven attól is függ, hogy mennyire rak fel az 'undiscovered'-ben, ami ugye tök random... (én csak Deviantarton vagyok fent azért beszélek róla ennyit ^^"

anyways
Ne csüggedj, a lényeg, hogy neked is tetszik és szerintem is állat lett, számomra határozottan az egyik legkirályabb rajzod ha nem a legjobb

2017.04.03. 18:08

Köszi, ezt nagyon jó hallani, mert én is úgy éreztem, hogy ez lett eddig a legeredetibb rajzom amit az utóbbi időben készítettem, mégis kevesebb pozitív visszajelzést kaptam rá minden felületen, mint a korábbiakra  A felhők meg... rémálmaimban fognak kísérteni, egy fél évig nem akarok felhőt látni 

2017.04.02. 20:32

Határozottan a legjobb rajzod eddig :Đ el sem tudom képzelni mennyit szaroztál a felhőkkel, hihetelen jól néznek ki

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni

További képek a feltöltőtől


Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok | Impresszum | GyIK
© falra.hu - Minden jog fenntartva. | Mobil verzió