Bejelentkezés

Email cím
Jelszó

A fák jók
A fák jók

  • Poszter
  • Kasírozott
  • Vászon
  • Eredeti
  • Bögre
Poszternyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, 2-4 cm-es szegéllyel, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Kasírozott nyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, szegély nélkül, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk, és 10 mm vastag habkartonra kasírozzuk. 1 vagy 2 db akasztóval szállítjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
vászonnyomat: Vászonnyomat csak akril-, vagy olajfestményről rendelhető, az eredetivel megegyező méretben (egész 5cm-re kerekítve). Az eredeti képek digitalizált változatát prémium vászonra nyomtatjuk és vakkeretre feszítjük. A vakkeret oldalai fehérek, amikre a képből néhány mm belóghat, így az eredeti képhez nagymértékben hasonló (arányaiban és méretében), veszteségmentes másolat készül.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Az eredeti kép megvásárlása: ez a képed jelenleg nem megvásárolható.

Válts prémium tagságot és árusítsd a képed, vagy azok reprodukcióit!
Bögrenyomat: A bögre külső felületére magas hőmérsékleten nyomtatjuk a mintát, ami rendkívül tartós és élénk színű marad, és ellenáll a kopásnak.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
A fák jók
tájkép / digitális / egyéb
2016.08.28.

Hozzászólások

2016.08.29. 14:32

Paint tool Sai-t használok.

2016.08.28. 21:33

Köszi, örülök, hogy tetszenek Miben rajzolsz?

2016.08.28. 19:26

Még nem túl hosszú ideje rajzolok digitálisan, sőt photoshoppom sincs, örülnék ha ráférne a gépemre, azzal lehet többre lennék képes Viszont a te rajzaid szuperek, inspirálóak!

2016.08.28. 18:28

Én color dodge-ot szoktam időnként Tök jó eszközök, de óvatosan kell használni őket, mert könnyen túlzásba lehet esni velük 

2016.08.28. 16:24

Általában sárgát használok de efektálva, luminosity meg hasonlók azok húzzák át fehérbe inkább, szeretem az élénk színeket. De azért próbálom majd megfogadni tanácsaid köszönöm!

2016.08.28. 15:54

Nagyon szépek a tájképeid, csak egy kicsit sok fehéret használsz Helyettesítsd inkább élénk sárgával, tiszta fehér pedig legfeljebb a napkorong legyen, és sokkal intenzívebbnek fog tűnni a naplemente. A fának nagyon tetszik a formája, szép lett

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni

További képek a feltöltőtől


Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok | Impresszum | GyIK
© falra.hu - Minden jog fenntartva. | Mobil verzió