Bejelentkezés

Email cím
Jelszó

Getting Inspiration
Getting Inspiration

  • Poszter
  • Kasírozott
  • Vászon
  • Eredeti
  • Bögre
Poszternyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, 2-4 cm-es szegéllyel, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Kasírozott nyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, szegély nélkül, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk, és 10 mm vastag habkartonra kasírozzuk. 1 vagy 2 db akasztóval szállítjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
vászonnyomat: Vászonnyomat csak akril-, vagy olajfestményről rendelhető, az eredetivel megegyező méretben (egész 5cm-re kerekítve). Az eredeti képek digitalizált változatát prémium vászonra nyomtatjuk és vakkeretre feszítjük. A vakkeret oldalai fehérek, amikre a képből néhány mm belóghat, így az eredeti képhez nagymértékben hasonló (arányaiban és méretében), veszteségmentes másolat készül.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Az eredeti kép megvásárlása: ez a képed jelenleg nem megvásárolható.

Válts prémium tagságot és árusítsd a képed, vagy azok reprodukcióit!
Bögrenyomat: A bögre külső felületére magas hőmérsékleten nyomtatjuk a mintát, ami rendkívül tartós és élénk színű marad, és ellenáll a kopásnak.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Getting Inspiration
portré / fotóalkotás / egyéb / 1x1cm
2016.12.13.

*Meeting with Senpai*Szabad időmben szeretek rajzolással és fotózással foglalkozni. Fotózáson belül a kedvenc kategóriáim az állat-, és a modell fotó.

Viszont az utóbbi időkben úgy éreztem nincsen szabadidőm, és annyira fáradt vagyok, hogy nincsen kedvem azzal foglalkozni amivel szeretek. Eléggé mélypontként éltem meg.

De aztán egy csodálatos dolog történt. A repülőtéren dolgozom, és arra lettem figyelmes, hogy éppen az orosz fotós példaképem sétál el mellettem. Köszöntem neki, és visszaköszönt, de nem kezdtem el neki részletezni, hogy mennyire felnézek rá, pedig akkor lehet én is feldobtam volna az ő napját, nemcsak ő az enyémet. 


Hozzászólások

2016.12.19. 22:47

Köszönöm szépen, örülök, hogy nem spóroltad le

 

2016.12.15. 13:52

Gyakran lespórolunk, elszalasztunk ilyen gesztusokat, pedig ha nem tennénk, talán jobb lenne a világ. Úgyhogy én most nem spórolom le: Tetszik a fotód. Szépek a színei, tisztaságot, könnyedséget áraszt. 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni

További képek a feltöltőtől


Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok | Impresszum | GyIK
© falra.hu - Minden jog fenntartva. | Mobil verzió