Bejelentkezés

Email cím
Jelszó

A hét kiemelt alkotása
2016. 10. 31.
Őszi fák a ködben
Őszi fák a ködben

  • Poszter
  • Kasírozott
  • Vászon
  • Eredeti
  • Bögre
Poszternyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, 2-4 cm-es szegéllyel, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Kasírozott nyomat: Nagyteljesítményű, 5 színű nyomtatóval, szegély nélkül, a festményeket matt, a fotókat szatén 180g-os papírra nyomtatjuk, és 10 mm vastag habkartonra kasírozzuk. 1 vagy 2 db akasztóval szállítjuk.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
vászonnyomat: Vászonnyomat csak akril-, vagy olajfestményről rendelhető, az eredetivel megegyező méretben (egész 5cm-re kerekítve). Az eredeti képek digitalizált változatát prémium vászonra nyomtatjuk és vakkeretre feszítjük. A vakkeret oldalai fehérek, amikre a képből néhány mm belóghat, így az eredeti képhez nagymértékben hasonló (arányaiban és méretében), veszteségmentes másolat készül.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Az eredeti kép megvásárlása: ez a képed jelenleg nem megvásárolható.

Válts prémium tagságot és árusítsd a képed, vagy azok reprodukcióit!
Bögrenyomat: A bögre külső felületére magas hőmérsékleten nyomtatjuk a mintát, ami rendkívül tartós és élénk színű marad, és ellenáll a kopásnak.

Az Áruház használatára csak a bejelentkezett felhasználók jogosultak!
Őszi fák a ködben
csendélet / pasztell / papír / 60 cmx50 cmcm
2016.10.17.

Hozzászólások

2016.10.18. 17:59

Igazán nincs mit, hétvégen szokott lenni a tanfolyam ha szeretnél feljönni. Pontos információt találsz az  elmetágító.hu honlapon.

2016.10.18. 13:00

Köszönöm!! Gondolom ez Pesten van, én meg Vas megyei vagyok, szóval... Pasztellel nem dolgoztam még, de tervezem, hogy kipróbálom.

2016.10.18. 11:10

Köszönöm.Nem is tudom hogyan írjam le, de először megrajzoltam a fákat, megcsináltam a szürkés fehér ködös hátteret, majd"hátulról" a leghátsó fákat egy árnyalattal sötétebbre, ugyan igy a következőt és igy tovább leutoljára a szines leveleket ilyen formában. Esetleg nem szotál eljönni köszös pasztel ill. festés mestermühelyre? Ott a Bartók Erzsébet nagyon jól elmagyarázza és nagyon jó tanácsokat is tud adni. Itt mindig jó a társaság és a hangulat.

2016.10.18. 08:07

Nagyon jó lett! Tanácsot szeretnék kérni. Szeretnék majd én is ködös, erdős képet rajzolni, de nem tudom hogy álljak neki, hogy tudnám azt a hangulatot visszaadni?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni

További képek a feltöltőtől


Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok | Impresszum | GyIK
© falra.hu - Minden jog fenntartva. | Mobil verzió